Bericht versturen
Changsha Taihe Electronic Equipment Co.
Changsha Taihe Electronic Equipment Co.
nieuws
Thuis / nieuws /

Bedrijfsnieuws Over Een overzicht van geavanceerde sensoren voor industriële automatisering

Een overzicht van geavanceerde sensoren voor industriële automatisering

2023-09-28
Een overzicht van geavanceerde sensoren voor industriële automatisering

Industriële automatiseringssensoren zijn apparaten die worden gebruikt om fysische eigenschappen zoals temperatuur, druk, stroom en positie te detecteren en te meten.van productie tot procescontroleHet gebruik van sensoren in de industriële automatisering is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, omdat ze een kosteneffectieve manier bieden om processen te controleren en te besturen.

 

De meest voorkomende vorm van industriële automatiseringssensoren is de nabijheidssensor. Deze sensoren detecteren de aanwezigheid van een object zonder fysiek contact.zoals het detecteren van de aanwezigheid van een onderdeel in een productieproces of het detecteren van de aanwezigheid van een persoon in een veiligheidssysteemProximiteitssensoren zijn verkrijgbaar in verschillende technologieën, waaronder inductieve, capacitieve en ultrasone sensoren.

 

Een ander type industriële automatiseringssensor is de positiesensor. Deze sensoren meten de positie van een object ten opzichte van een referentiepunt.De in de bijlage bij Verordening (EG) nr. 1907/2006 vermelde technische specificaties zijn van toepassing op:Positiesensoren zijn verkrijgbaar in verschillende technologieën, waaronder optische, magnetische en inductieve.

 

Temperatuursensoren worden ook veel gebruikt in industriële automatisering. Deze sensoren meten de temperatuur van een object of omgeving.met een vermogen van niet meer dan 50 W,Temperatuursensoren zijn verkrijgbaar in verschillende technologieën, waaronder thermocouples, thermistors en RTD's.

 

Stroomsensoren worden ook gebruikt in industriële automatisering. Deze sensoren meten de stroom van een vloeistof of gas.zoals het controleren van de stroom van een proces of het controleren van de stroom van een machineStroomsensoren zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan technologieën, waaronder differentialdruk, ultrasoon en magnetische.

 

Tot slot,druksensorDeze sensoren meten de druk van een vloeistof of gas.een verwarming van de splijtstof, met inbegrip van een verwarming van de splijtstofDruksensoren zijn verkrijgbaar in verschillende technologieën, waaronder piezo-elektrische, capacitieve en spanningsmeter.

laatste bedrijfsnieuws over Een overzicht van geavanceerde sensoren voor industriële automatisering  0

In het kader van de nieuwe technologieën voor de automatisering van industriële apparatuur is het mogelijk om de technologieën voor de automatisering van industriële apparatuur te ontwikkelen en te ontwikkelen.en zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan technologieënDoor gebruik te maken van het juiste type sensor voor de toepassing, kunnen fabrikanten ervoor zorgen dat hun processen efficiënt en veilig werken.