Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Wat een Druksensor is

Certificaat
China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. certificaten
China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. certificaten
Klantenoverzichten
Ik gaf opdracht tot het product en gebruikte het, was het goed en ik zou adviseren behandelend het bedrijf.

—— F ************** r

Volledig tevreden, snel ladende, hoffelijke en goede behandeling. Waard het kopen van hen, en ook zeer goede prijzen. En ook is de verkoper scherp op productveiligheid en snelle reactie.

—— D ********** E

Wat werd bevolen is wat werd geleverd. Adviseer hen hoogst aangaande digitale druksensoren

—— J ********** a

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Wat een Druksensor is
Laatste bedrijfsnieuws over Wat een Druksensor is

Een druksensor is een apparaat voor drukmeting van gassen of vloeistoffen. De druk is een uitdrukking van de kracht wordt vereist om een vloeistof tegen te houden van zich het uitbreiden, en in termen van kracht per eenheidsgebied dat gewoonlijk verklaard. Een druksensor doet gewoonlijk dienst als omvormer; het produceert een signaal als functie van de opgelegde druk. Voor dit artikel, is zulk een signaal elektro.

De druksensoren worden gebruikt voor controle en controle in duizenden dagelijkse toepassingen. De druksensoren kunnen ook worden gebruikt om andere variabelen zoals vloeistof/gasstroom, snelheid, waterspiegel, en hoogte onrechtstreeks te meten. De druksensoren kunnen alternatief drukomvormers, drukzenders, drukafzenders, drukindicatoren, piëzometers en manometers, onder andere namen worden genoemd.

De druksensoren kunnen drastisch in technologie, ontwerp, prestaties, toepassingsgeschiktheid en kosten variëren. Een conservatieve raming zou zijn dat er kunnen meer dan 50 technologieën en minstens 300 bedrijven zijn die druksensoren wereldwijd maken.

Er is ook een categorie van druksensoren die om op een dynamische wijze worden ontworpen te meten om hoge snelheidsveranderingen in druk zeer te vangen. De voorbeeldtoepassingen voor dit type van sensor zouden in het meten van verbrandingsdruk in een motorcilinder of in een gasturbine zijn. Deze sensoren worden algemeen vervaardigd uit piezoelectric materialen zoals kwarts.

Sommige druksensoren zijn drukschakelaars, die of weg bij een bepaalde druk aanzetten. Bijvoorbeeld, kan een waterpomp door een drukschakelaar worden gecontroleerd zodat het wanneer het water van het systeem wordt vrijgegeven begint, die de druk in een reservoir verminderen.

 

Bartijd : 2021-03-12 13:12:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Taihe Electronic Equipment Co.

Contactpersoon: Mr. William

Tel.: +86-731-82561520

Fax: +86-731-85665625

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)