Thuis

Changsha Taihe Electronic Equipment Co. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CSPPM gespecialiseerd in de productie van en het verkopen van druksensoren, zenders, automatiseringsinstrument en systeem. Gebaseerd op Centrale Zuidenuniversiteit (CSU), voerde het kwaliteitsbeheersysteem van ISO9001 uit. verklaarde verscheidene van nationale uitvindingsoctrooien enz.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Werd Elektronisch het Materiaalco. van Tchang-cha Taihe, Ltd opgericht in 1980, (Vroegere Universitaire Elektronische het Materiaalfabriek van het naam Centrale Zuiden), voor plotseling „CSPPM“, is het een professionele fabrikant en verkoop van diverse sensoren en zender: druk, vloeibaar niveau, ladingscel, versnelling, temperatuur, verplaatsing, elektrochemische, en opsporingsindicator, enz.
Gebaseerd op Centrale Zuidenuniversiteit (CSU), een zeer beroemde Universiteit in China, en het maken van volledig gebruik van zijn unieke middelen, heeft TAIHE werd een krachtige economische entiteit met geïntegreerd van onderzoek, productie, verkoop en de dienst. Wij hebben een professioneel en ervaren team, en de meesten van hen zijn bezig geweest met sensor en controlesysteem vele jaren.
Wij kunnen verschillende soorten druk, niveau, temperatuursensoren, zenders enz. verstrekken. En wij wijden aan de ontwikkeling van sensor en zenderproducten. Met de uitstekende prestaties en de betrouwbare kwaliteit, zijn onze sensoren en zenders wijd toegepast op mijnbouw, aardolie, uitsmelting, de chemische industrieën en andere gebieden. En wij kunnen ook aan de aangepaste specificatie en de ontwerpen volgens gespecificeerde behoeften van cliënten voldoen.
Eerst aanhangend waarde van „Klant, Innovatie, Samenwerking“, houden wij verbeterend onze producten en dienst.
Het ernaar uitzien uw beste sensor en zenderleverancier te zijn!

Changsha Taihe Electronic Equipment Co.
1
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : CSPPM

Aantal werknemers : 60~100

Jaarlijkse omzet : 1 Million-2.5Million

Opgericht Jaar : 20

Export pct : < 10%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. Certificaten China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. Certificaten China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. Certificaten China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. Certificaten