Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Toepassing van asfalt en modder-type drukomvormer

Certificaat
China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. certificaten
China Changsha Taihe Electronic Equipment Co. certificaten
Klantenoverzichten
Ik gaf opdracht tot het product en gebruikte het, was het goed en ik zou adviseren behandelend het bedrijf.

—— F ************** r

Volledig tevreden, snel ladende, hoffelijke en goede behandeling. Waard het kopen van hen, en ook zeer goede prijzen. En ook is de verkoper scherp op productveiligheid en snelle reactie.

—— D ********** E

Wat werd bevolen is wat werd geleverd. Adviseer hen hoogst aangaande digitale druksensoren

—— J ********** a

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Toepassing van asfalt en modder-type drukomvormer
Laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van asfalt en modder-type drukomvormer

De p.p.m.-T293A de druksensor wordt van de hamerunie gebruikt in stringente olie en gastoepassingen en in goed productie en omloopsystemen. Zij gebruiken volledig gelaste roestvrij staalstructuur, sensordiafragma en vleugel-vormige levende verbindingen geïntegreerde verwerking, om luchtdichte integriteit te verzekeren en de middelgrote lekkage van veelvoudige delen te minimaliseren. Het onafhankelijke druk-ontdekkend diafragma minimaliseert nul afwijking tijdens het hameren en elimineert signaalafwijking op lange termijn op het elektrische veld. CSPPM-kunnen de roestvrij staal elektroverbindingen een sterker secundair schip van de drukinsluiting verstrekken. De speciale assemblageprocessen kunnen effectweerstand en seismische weerstand verbeteren om gebiedsbetrouwbaarheid te verzekeren.

laatste bedrijfsnieuws over Toepassing van asfalt en modder-type drukomvormer  0

Creeer waarde voor uw klanten

· Duurzaam: De compatibele verbindingen worden vervaardigd van Inconel® x-750 (of klantgericht) en geschikt voor schurende en corrosieve media.

· Betrouwbaar: Volledige gelaste, roestvrij staalcomponenten, effect/trillingsrang en isolatiedruk het ontdekken de betrouwbaarheid van de filmverhoging.

· Precisie: Meer high-precision producten kunnen de daadwerkelijke gemeten drukwaarden betrouwbaarder verstrekken, vooral wanneer het meten van kleinere drukveranderingen, waarbij de exploitant wordt toegestaan om de het boren verrichting aan te passen zoals nodig.

Superioriteit

· De systemen met hoge of standaardnauwkeurigheid vereisen stringenter en minder fouten dan gelijkaardige compatibele modellen.

· De gespleten kaliberbepalingsopties verbeteren configureerbaar en flexibiliteit: single-line gespleten kaliberbepaling kan door één enkele barrière worden bereikt   toepassing, die installatiekosten minimaliseert

· Volledige lassenstructuur

Bartijd : 2022-10-25 16:42:58 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Changsha Taihe Electronic Equipment Co.

Contactpersoon: Mr. William

Tel.: +86-731-82561520

Fax: +86-731-85665625

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)